Opvouwbare Elektrische Rolstoel

Graag heet ik u welkom op de eerst blog van deze website over de opvouwbare elektrische rolstoel Zinger en de opvouwbare elektrische rolstoel SmartChair. Door middel van deze site en deze blog willen wij u meer informatie geven over deze unieke elektrische rolstoelen. Alle informatie over de Zinger rolstoel vind u hier : Opvouwbare elektrische rolstoel Zinger en alle informatie over de SmartChair vind u hier : Opvouwbare elektrische rolstoel SmartChair

Beide elektrische rolstoelen zijn zeer eenvoudig en binnen enkele seconden op te vouwen. De Zinger rolstoel is een meer wat modernere uitvoering met een hogere maximale snelheid. De besturing van de Zinger rolstoel is geplaatst aan de zijkanten door middel van twee hendels . De SmartChair heeft een meer traditionele uitstraling met een zeer degelijk zitting en bediening door een joystick die links of rechts te plaatsen is. Over het algemeen vind de oudere doelgroep de SmartChair makkelijker te hanteren terwijl de doelgroep van 15 t/m 75 de Zinger weer fijner vind . In onze winkels in Neede of Lichtenvoorde kunt u beide elektrische rolstoel uitgebreid proberen en met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker welke rolstoel het beste bij u past. 

Levering en bezorging

 

Wij leveren de Zinger rolstoel en de SmartChair gratis door heel Nederland. U kunt de Zinger rolstoel en SmartChair online bestellen op www.totalezorgwinkel.nl . Komt u de elektrische rolstoel bij ons testen in 1 van onze winkels dan kunt u de elektrische rolstoel meteen mee nemen mocht u dit willen. In een straal van 30 km rond onze winkels is er ook een mogelijkheid dat wij gratis en vrijblijvend bij u aan huis komen om de opvouwbare elektrische rolstoelen te testen. U kunt de elektrische rolstoel dan meteen proberen in uw eigen vertrouwde omgeving. 

Wij zullen op deze blog wekelijks nieuwe updates doorgeven over de opvouwbare elektrische rolstoel Zinger en de opvouwbare elektrische rolstoel SmartChair. Ook zullen wij per onderdeel van het rijden meer uitleg gaan geven. Voor vragen in de tussentijd kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Totale Zorgwinkel Lichtenvoorde

Raadhuisstraat 27 A

7131 Cl Lichtenvoorde

0544-487710

info@totalezorgwinkel.nl

 

Totale Zorgwinkel Neede

Bedrijvenweg 6A

7161 Aj Neede

0545-296368

neede@totalezorgwinkel.nl

www.totalezorgwinkel.nl

Opvouwbare Elektrische Rolstoel Zinger - Vouwrolstoel SmartChair

Reactie schrijven

Commentaren: 0