Unieke Zinger Rolstoel Aanbieding

September en Oktober aanbiedings maand

In de maand September en Oktober hebben wij vele acties en aanbiedingen op o.a Scootmobielen , Elektrische rolstoelen, Seniorenbedden en Sta-op stoelen. Informeer naar de actieaanbiedingen of vraag vrijblijvend een offerte aan via info@totalezorgwinkel of 0544-487710. De Zinger rolstoel is uitgebreid bij ons te testen in Lichtenvoorde. Wij zullen u een gedegen uitleg geven en begeleiden bij het proefrijden. Ook is er een mogelijkheid dat wij vrijblijvend bij u aan huis komen. Binnen een straal van 50 km is dit helemaal gratis.  De Zinger rolstoel is in drie kleuren leverbaar, groen, zwart en grijs. tevens zijn er diverse accessoires leverbaar zoals o.a een extra accupack, armsteunen, gordel, verlichting, mandje , rolstoeltasje ect. Alle informatie over de Zinger Rolstoel of de Smart Chair vind u hier:  Zinger Rolstoel      SmartChair

Reactie schrijven

Commentaren: 0