Wij komen bij u thuis, zodat u de Zinger rolstoel daar kunt testen

Bij ons heeft u de mogelijkheid dat wij met de opvouwbare elektrische Zinger rolstoel aan huis komen dit doen wij geheel vrijblijvend en u bent tot niks verplicht. U kunt dan de Zinger rolstoel uit proberen in uw eigen vertrouwde omgeving en de gemakken ervaren, zowel binnen als buiten. Zo krijgt u meteen een goede indruk wat de Zinger rolstoel voor u kan betekenen.  Wij zullen eerste beginnen met een uitgebreide uitleg over de rolstoel Zinger en u begeleiden tijdens het rijden. U zult meteen merken hoe makkelijk het binnen is door de open vooraknt van de Zinger zodat u overal makkelijk bij kunt en gemakkelijk onder tafel kunt aanschuiven. Buiten zult u zien dat de elektrische rolstoel Zinger geen moeite heeft met een oneffen of iet moeilijkere ondergrond. 

Ook hebben wij regelmatig demonstratie modellen van de Zinger beschikbaar, hiervoor geld wel op=op . Deze zijn over het algemeen vrij snel weg. Ook met een nieuwe Zinger rolstoel krijgt u bij ons altijd de beste aanbieding. Voor meer informatie over een scherpe aanbieding of onze service met de Zinger rolstoel aan huis kunt u contact opnemen met de Totale Zorgwinkel, officiële dealer van Nederland van de Zinger Rolstoel. info@totalezorgwinkel.nl  0544-487710 

Reactie schrijven

Commentaren: 0