Unieke Opvouwbare Elektrische Rolstoel Zinger Blijvend In Prijs Verlaagd !

Zinger Rolstoel Blijvend In Prijs Verlaagd

Vanaf heden hebben wij als offieciele dealer van Nederland de prijs van de Zinger rolstoel blijvend in prijs verlaagd. U kunt deze unieke opvouwbare rolstoel nu al aanschaffen vanaf 2275,- .  Ook als wij voor een bezoek bij u aan huis komen waar u de Zinger rolstoel en eventuele andere opvouwbare elektrische rolstoelen wilt uit proberen hanteren wij gewoon deze verkoopprijs. U betaald geen extra kosten bij aanschaf van de Zinger omdat wij bij u aan huis komen. 

 

Zou u graag een afspraak willen maken om deze unieke opvouwbare elektrische rolstoel Zinger uit te proberen dan kunt u contact opnemen met 0544-487710 of info@totalezorgwinkel.nl. Ook is het mogelijk dat wij dan meteen de Smartchair elektrische opvouwbare rolstoel en de demontabele geveerde SupaChair meenemen zodat u goed de verschillende rolstoelen kunt testen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0