Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Rolstoel Zinger - Opvouwbare Elektrische Rolstoel

U kunt de Zinger Rolstoel via deze website alleen op vooruitbetaling via banktransfer op deze website bestellen of selecteer afhalen in de winkel. Wilt u graag met Ideal of Creditcard betalen dan verwijs ik u naar de website van de Totale Zorgwinkel.

Zinger Rolstoel

De Zinger rolstoel is een unieke elektrische opvouwbare rolstoel.  Het is de lichtste elektrische rolstoel van dit moment. De zinger maakt zich zelf uniek door zijn lichte gewicht, stabiliteit, stevigheid en dat deze zeer makkelijk op te vouwen en mee te nemen is in bijvoorbeeld de auto, trein of vliegtuig.

Zeer doordacht modern design

De Zinger rolstoel is gemaakt van 6061 aluminium dat ook in de vliegtuigindustrie wordt gebruikt, hier door is de elektrische rolstoel licht en zeer stevig en stabiel. De elektrische rolstoel weegt maar 17 kg. De zitting is zeer comfortabel en maakt het een modern geheel.

Het rijden met de Zinger Rolstoel

De elektrische rolstoel zinger heeft 3 standen vooruit en 1 stand achteruit. U kunt zelf met de gashendel ook altijd nog de snelheid regelen. Stand 1 maximale snelheid 2 km/u  -  Stand 2 maximale snelheid 6 km/u – Stand 3 maximale snelheid 10 km/u – Achteruit rijstand 2 km/u .   De Zinger rolstoel heeft het besturingssysteem aan de zijkant zitten doormiddel van twee slanke panelen. Dit heeft als grote voordeel dat er geen grote stuurkolom aan de voorkant zit waardoor het draaipunt onder de Zinger komt te liggen en u bijna in het geheel 360 graden kunt draaien. Zo bent u zeer wendbaar , door zijn slanke design past u ook bijna overal langs en doorheen.  Dit maakt dat u met de zinger rolstoel overal naar binnen kunt. Ook is het fijn dat de rolstoel door zijn open voorkant aangeschoven kan worden onder bijvoorbeeld een eettafel of bureau.  De elektrische rolstoel is voorzien van een krachtige motor zodat deze ook geen problemen kent met ruwe ondergronden zo rijdt u met gemak over een grasveld of verharde zandwegen. Door zijn stabiele frame heeft u weinig weerslag van de weg , zo rijd u altijd comfortabel.

Maximale afstand en oplaadtijd

De Zinger rolstoel heeft een actieradius van ongeveer 13 km dit is optioneel nog uit te breiden met een extra accu. De accu die in de zinger bevestigd zit kunt u alleen loskoppelen door middel van een sleutel. Dit om diefstal tegen te gaan. De elektrische rolstoel is in 3,5 uur weer volledig opgeladen en klaar om mee weg te gaan.                                                           

Het meenemen van de Zinger Rolstoel

De Zinger rolstoel is zo ontworpen dat deze binnen 1 seconde in te klappen en mee te nemen is . Aan de achterzijde van de zitting zit een stevig trekkoord, hiermee kunt u de zinger binnen 1 seconde opvouwen tot een zeer compact pakket van maar 25 cm hoog.  Hierdoor pas de zinger rolstoel in praktisch elke auto, in de meeste auto’s passen er zelfs 2 . Maar ook voor het mee nemen op reis in het vliegtuig of trein is de zinger zo zeer geschikt.  Er is zelfs een speciale trekstang aan het ontwerp toegevoegd zodat u de zinger ook op zijn wielen opgevouwen kunt slepen. Als u de elektrische rolstoel weer uit wilt klappen trekt u weer aan het trekkoord en vouwt de zinger uit. Binnen enkele seconden is de rolstoel weer klaar voor gebruik. U hoeft geen enkele zware onderdelen in elkaar te zetten zoals bij een opvouwbare scootmobiel..

Flexibele voetensteun

De Zinger rolstoel heeft een flexibele voetensteun, dit wel doordachte detail maakt het dat u met in en uitstappen altijd de voeten recht onder u lichaam heeft. Hierdoor kunt u makkelijker in en uitstappen en dit zorgt voor een veiliger geheel.

Unieke Opvouwbare Elektrische Rolstoel Zinger

€ 2.275,00

  • Levertijd: 1-3 dagen1

KD Smart Chair

U kunt de KD Smart Chair via deze website alleen op vooruitbetaling via banktransfer op deze website bestellen of selecteer afhalen in de winkel. Wilt u graag met Ideal of Creditcard betalen dan verwijs ik u naar de website van de Totale Zorgwinkel.

 

SMART CHAIR - UNIEKE OPVOUWBARE ELEKTRISCHE ROLSTOEL

 

U wilt er graag op uit maar uw lichaam werkt niet altijd voldoende meer mee ? Herkenbaar? Dan is er nu de SmartChair, een elektrische rolstoel die in een handomdraai op te vouwen is tot een klein pakketje dat past in elke auto,vliegtuig of trein.  De elektrische opvouwbare rolstoel Smart Chair is een uitkomst voor iedereen die er nog graag op uit gaat.

 

Meenemen van de Elektrische opvouwbare rolstoel Smart Chair

Waar traditionele elektrische rolstoelen vaak groot, complex en zwaar zijn en een opvouwbare scootmobiel te weinig steun geeft en te veel handelingen heeft en te zwaar is . Meenemen is vaak onmogelijk. De Smart Chair daar in tegen is opvouwbaar in een handomdraai tot een zeer compact pakketje van maar 23 kg. De elektrische rolstoel is gemaakt van een lichtgewicht duurzaam aluminium dat eenvoudig mee te nemen is. Ook kunt u de SmartChair als een trolley met u mee rollen. Dit is zeer handig als u bijvoorbeeld van uit huis naar de auto moet of op het treinstation.

 

.Accu’s en Rijcomfort van de elektriche rolstoel Smart Chair

De Smart Chair is voorzien van een lithium accu waar u circa 15 t/m 18 km mee kan rijden. Zo kunt u er weer spontaan op uit zonder rekening te houden met de terugweg en dat uw duwende reisgenoot het niet meer vol kan houden. Ook alleen reizen hoort weer tot uw mogelijkheden met de elektrische rolstoel. De Smartchair is voorzien van een krachtige motor en de robuuste wielen kunnen overweg met elke ondergrond. De extra geveerde voorwielen zorgen voor nog meer rijcomfort. Uw spulletjes kun u handig plaatsen in het netje onder de zitting. Ook kunt eenvoudig een rolstoeltas aan de SmartChair plaatsen zodat u extra dingen mee kunt nemen.Smart Chair Licht en Sterk

 

·         .Totaal gewicht van 23 kg ex accu’s

·         Duurzaam lichtgewicht aluminium frame

·         Maximaal belastbaar tot 115 kg ( XL versie tot 150kg)

·         Voorzien van 2 lichtgewicht lithium batterijen

·         Zeer krachtige 180W motor

 

De Elektrische Rolstoel Die Eenvoudig Op Te Vouwen Is

 

·         Opvouwen zonder moeite in 1 beweging

·         In enkele seconden in en uit geklapt

·         Opgevouwen zeer compact 31 cm x 66 cm x 76 cm

·         Eenvoudig mee te nemen in de auto, vliegtuig of trein

·         Handzaam als trolley verrijdbaar

·         Staand op te bergen (door de standaard)

·         Optioneel een opbergkoffer verkrijgbaar

 

Rijgedrag Van De Opvouwbare Elektrische Rolstoel Smart Chair

 

·         Maximale snelheid van 6 km/h

·         Actieradius van circa 15 tot 18 km

·         Grote wielen met brede banden

·         Geveerde voorwielen

·         Zeer kleine draaicirkel

·         Zeer wendbaar

·         Bediening links of rechts handig

 

Zitten op de Smart Chair

 

·         Rugleuning verstelbaar door spanbanden

·         Zitkussen afneembaar voorzien van een ademende en afritsbare hoes

·         Armleuningen zijn opklapbaar

·         Beenbeschermers zijn verstelbaar

·         Voetenstuk met hakbank is opklapbaar

 

 Uitvoeringen van de Elektrische opvouwbare Rolstoel

De opvouwbare elektrische rolstoel SmartChair is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Een uitvoering tot 115 kg en een XL uitvoering t/m 150 kg. De Xl uitvoering heeft een breder zitvlak en grotere accu’s. Ook is het frame van de Xl uitvoering verstevigd. De Xl uitvoering is er al vanaf 2799,-

Beide uitvoeringen zijn zeer wendbaar en hebben een kleine draaicirkel, dit is vooral prettig in kleine ruimtes.

 

Specificaties van de elektrische rolstoel Smart Chair

 

Afmeting : 100x66x90 cm  (Xl versie : 100x70x93 cm)

Afmeting ingeklapt : 31x66x76 cm ( Xl versie 31x70x76 cm)

Zitbreedte (tussen de armleuningen) : 50 cm  ( Xl versie 54 cm )

Breedte zitkussen :  38 cm  ( XL versie 42 cm )

Kussen zitdiepte : 42 cm

Zithoogte : 52 cm

Rughoogte : 41 cm  (Xl versie 45 cm )

Wielen voor : 7 inch anti-lek banden

Wielen achter : 8 inch anti-lek banden

Vering : Op beide voorwielen

Gewicht ex batterijen: 22,8 kg (XL versie 23 kg)

Gewicht incl batterijen : 25,3 kg ( XL versie 25,8 kg)

Maximaal gebruikers gewicht : 115 kg ( Xl versie 150 kg)

Maximale snelheid : 6 km/u  (XL versie ingesteld op 4,5)

Actieradius : 15 km  ( Xl versie 18 km)

Lithium batterij : 2 x 10 Ah 12 Volt  ( XL versie 2 x 8 Ah 24 Volt

Laadtijd : 5-6 uur  ( Xl versie 8-9 uur)

Motor : 2 koolborstloze motoren 180W elektromagnetische rem & vrijloop

 

 

 

 

De SmartChair is wereldwijd een verkoop topper en nu ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar. Op onze andere pagina kunt ook alle informatie over de Zinger rolstoel en SmartChair vinden. Elektrische rolstoel

 

Smart Chair - Unieke Opvouwbare Elektrische Rolstoel

KD Smart Chair

€ 2.570,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Elektrische duwondersteuning voor rolstoel

Deze duw ondersteuning is ideaal als u het te zwaar vind om de hele dag de rolstoel te duwen. De snelheid is traploos instelbaar tot een maximale snelheid van 5,5 km/u . Ook is de duw ondersteuning voorzien van een achteruit. De elektrische duw ondersteuning is eenvoudig er af te klikken en erop te zetten om de rolstoel opgevouwen te vervoeren. 

 

Specificatie van de elektrische duw ondersteuning

Gewicht : 13,2 kg
Afmeting : 25 cm x 25,9 cm 
Maximale snelheid : 5,5 km
Maximaal gebruikersgewicht : 135 kg
Actieradius : Circa 12 km
Accu : 12 V 20 Ah
Garantie : ja 1 jaar (6 maanden op de accu)

Elektrische duw ondersteuning voor een opvouwbare handbewogen rolstoel

€ 995,00

  • Levertijd: 1-3 dagen1

Deze pagina is nog in aanbouw en zal binnenkort online verschijnen. U kunt hier straks al onze handbewogen rolstoelen vinden.  Op onze website ww.totalezorgwinkel.nl kunt u ook al onze handbewogen rolstoelen vinden.