Zinger Rolstoel - Opvouwbare Elektrische Rolstoel

De unieke opvouwbare elektrische rolstoel Zinger, een feest om mee te rijden zowel binnen als buiten

 

Bekijk nu ook de nieuwste variant van de Zinger rolstoel : De Joyrider opvouwbare elektrische rolstoel

 

De opvouwbare elektrische rolstoel Zinger is de lichtste elektrische rolstoel van dit moment.  De Zinger rolstoel is gemaakt van een hoge kwaliteit aluminium dat ook in de vliegtuigindustrie wordt gebruikt. De unieke elektrische rolstoel Zinger weegt slechts 17 kg en kan met 1 handeling worden opgevouwen tot een handzaam en klein pakketje. U klapt de Zinger rolstoel ook met  handeling weer uit en binnen enkele seconden bent u klaar om te gaan. Opgevouwen is de elektrische rolstoel Zinger zo compact dat deze eenvoudig te vervoeren is in bijvoorbeeld de trein, auto of vliegtuig.  De Zinger rolstoel is opgevouwen slechts 25 cm hoog. De Zinger kan thuis dus ook gemakkelijk worden opgeborgen in bijv. een kast of onder een bed.  De elektrische rolstoel is zeer wendbaar en geschikt voor binnen en buiten. Door zijn wendbaarheid en open voorkant is deze ook ideaal voor het gebruik binnenshuis en kan deze eenvoudig onder een eettafel worden aangeschoven. Ook buiten rijd de Zinger rolstoel over de meeste ( ook ongelijke ) ondergronden heen. Zo rijd u makkelijk over een grasveld heen.   

 

 

Rijden op de Zinger elektrische rolstoel

 

U kunt de Zinger rolstoel op 3 snelheden vooruit instellen en op  snelheid achteruit. Door middel van de gashendel kunt u ook nog de snelheid regelen . De 3 snelheden vooruit zijn 2 km/u (binnen en oefenstand) 6 km/u (binnen en buiten)  10 km/u ( buiten) . Achteruit gaat de elektrische rolstoel standaard 2 km/u . De besturing gaat gemakkelijk door de twee hendels aan de zijkant die u lichtjes naar voren duwt. Afremmen doet u door beide hendels naar achteren te trekken, ook is de Zinger rolstoel voorzien van een handrem voor het in en uitstappen. De flexibele voetensteun is wegklapbaar wat er voor zorgt dat u met het in en uitstappen uw benen altijd recht onder uw lichaam hebt staan. Hierdoor staat u altijd stabiel en wordt het in en uitstappen vereenvoudigd. Optioneel zijn er armsteunen verkrijgbaar op de Zinger rolstoel voor extra steun . Het actieradius van de elektrische rolstoel is circa 13 km en kan eenvoudig worden uitgebreid met een extra accupack. De elektrische rolstoel heeft een heerlijk zitkussen en een stevige maar soepele rugleuning. De Zinger is zo wendbaar dat deze bijna 360 graden om zijn eigen as kan draaien. 

 

Meenemen van de elektrische rolstoel Zinger

 

Door zijn unieke design is de rolstoel binnen 1 seconde op te vouwen en mee te nemen. Aan de achterkant van de rugleuning zit een stevig trekkoord.  Door lichtjes aan het koord te trekken kunt u de rolstoel zeer gemakkelijk opvouwen en weer uitklappen. Opgevouwen is de elektrische rolstoel maar 25 cm hoog.  Doordat de Zinger zo klein opgevouwen kan worden pas deze in vrijwel elke auto, in de meeste auto's passen er wel twee. Er is zelfs een speciale trekstang op de rolstoel geïnstalleerd zodat u de Zinger ook kleine stukjes als een trolley achter u aan kunt trekken.  Waarbij u met een opvouwbare scootmobiel eerst zware onderdelen in en uit elkaar moet halen en tillen , trekt u bij de Zinger eenvoudig aan het koord en bent u klaar om te gaan.

 

 

Maximale oplaadtijd en afstand van de elektrische rolstoel

 

Met 3,5 uur is de Zinger rolstoel weer helemaal opgeladen en kunt u een afstand van circa 13 km rijden . Dit is optioneel uit te breiden met een extra accupack. Het accupack is makkelijk te vervangen door met een sleutel de accu los te klikken. Dit is tevens een beveiliging tegen diefstal. Op de rolstoel kunt u optioneel een mandje onder de zitting of een tasje  aan de achterkant krijgen hier kunt u uw extra accu of andere spullen in vervoeren zonder dat u hier hinder van heeft.

 

Ontwerp en design van de Zinger Rolstoel

 

Over de Zinger rolstoel is lang nagedacht en de uitkomst is dan ook een klasse apart. Door het design kunt u de rolstoel eenvoudig besturen en meteen gebruiken wanneer u dit nodig heeft. U hoeft geen onnodige handelingen te doen. De opvouwbare elektrische rolstoel zinger is ontworpen en ontwikkeld in Amerika. Een ontwerp wat functionaliteit combineert met een hoog comfort en modern design. Een uitspraak van de ontwikkelaars van de Zinger rolstoel is : de gemakkelijkste oplossingen zorgen voor de beste innovaties. Wij hebben vastgesteld dat de traditionele elektrische rolstoelen en opvouwbare scootmobielen onnodig log, zwaar en hanteerbaar zijn.  Dit bracht ons op het idee een slimme comfortabele en eenvoudige rolstoel te ontwikkelen. Door zijn slanke design met open voorkant kunt u overal naar binnen en door de smalste doorgangen heen. Doordat de Zinger een open voorkant heeft kunt u eenvoudig bij bijvoorbeeld het aanrecht. Ook thuis of in een restaurant kunt u gemakkelijk de rolstoel aan tafel aanschuiven zodat u niet eerst op een andere stoel hoeft te gaan zitten of zoals met traditionele elektrische rolstoelen verder van de tafel zit.

Mogelijke opties voor de Zinger Rolstoel

 

  • Armleuning
  • Mandje voor onder de zitting ( kan ingeklapt blijven zitten)
  • Extra accu
  • Zinger rolstoeltas voor aan de achterkant
  • Voorlicht
  • Achterlicht
  • Gordel
  • Bekerhouder
  • Duwhulp ( besturing wordt aan de achterkant gemonteerd)

Specificaties van de opvouwbare elektrische rolstoel Zinger

 

Kleuren

Afmeting

Opgevouwen afmeting

Snelheid

Actieradius

Gewicht

Accu

Garantie

Zitting hoogte

 

Zwart, Groen en Grijs

78,5 x 64,5 x 93,5

95,5 x 64,5 x 25

instelbaar 2km/u , 6 km/u en 10 km/u

circa 13 km

17,5 kg inclusief accu

2.1 A Lion accu ( in 3,5 uur volledig ogeladen)

1 jaar exclusief banden , 1/2 jaar op de accu

48,5 cm


Unieke Opvouwbare elektrische Rolstoel Zinger